Är det dags för flytt

Har ni fått tag på drömboendet och börjar på att planera för er flytt? Beroende på hur stort eller litet man bor så självklart så tar det olika lång tid att packa ihop sitt boende. Är det dags för flytt kan det vara bra att få lite bra tips, saker att tänka på när man ska flytta.

En del flyttar ofta medans andra bor länge på ett och samma ställe, och har man bott i samma bostad länge så finns det alltid risk att man sparat på sig saker som man kanske inte alltid har användning för, se detta nu som möjlighet till att rensa i dina förråd.

Frågan är om du ska hyra släp eller liten lastbil och köra allt själv eller om du ska anlita något företag som sköter detta. Tipset är helt klart det senare, räkna ut vad en liten lastbil kostar att hyra och den tid det tar att fylla den med dina prylar och köra till ditt nya boende, jämfört med att anlita flyttfirma där allt ingår.

Du kan välja att packa själv eller låta det ingå i priset för flytten. Du kan till och med få låna flyttkartonger hos flyttfirman för att packa i och så kommer de på bestämt datum och tid och hämtar upp och kör det till din nya adress.

Anlita även flyttstäd när din bostad är tömd, då kan du koncentrera dig på ditt drömboende och packa upp där i lugn och ro och behöver inte bekymra dig över ditt förra boende. Här hittar du fler tips vid flytt, om du planerat allt på bästa sätt så kommer det att gå smidigt med din flytt.