Bygg om ditt badrum

Om du bor i en bostadsrätt så har du alla möjligheter att bygga om ditt badrum exakt som du vill ha det. Det man bör tänka på är detta med tätskikt och att man renoverar sitt badrum efter konstens alla regler. Om du inte gör det och någon vattenläcka skulle uppstå så kan det vara så att din försäkring inte täcker de skador som uppstår.

Om du väljer att renovera själv så dokumentera allt du gör under renoveringens gång så du har bevis på att allt gjorts enligt skolboken. Väljer du att ta in hantverkare så följer det med garantier och annat som gör att dina försäkringar täcker skador om det skulle hända något. Hur du väljer att göra ditt badrum är helt och hållet en smaksak. Men det är många som väljer att sätta in ett spabad idag på grund av att det inte kostar allt för mycket jämfört med ett vanligt badkar.

Tänk dock på att se till så du sköter om ditt spabad efter konstens alla regler. Det ska underhållas och rengöras betydligt mer än ett vanligt badkar. Hos Spasupport så hittar du de produkter som du behöver för att hålla ditt spabad i god kondition. Olika kemiprodukter för rengöring men också filter för byte så ditt spabad håller fräsch under en lång period. Se till att regelbundet rengöra ditt bad och byta filter efter rekommendationer som tillverkaren av badet gett.