Håll bostaden ren

Förutom att ett hem behöver dammsugas är det även många andra delar som behöver städas. Några exempel är större rengöring av hemmet som fönsterputsning, damning, avtorkning av dolda ställen, exempelvis lister, dörrkarmar och fönsterbrädor. Det är även lätt att glömma bort sådant damm som inte syns, exempelvis inuti kuddar, i mattor och till och med i våra egna kläder. Att hinna med all den städning som hemmet faktiskt behöver är inte lätt. Som tur är finns bra hjälp att få när du väl vill ha en storstädning hemma.

Tack vare RUT-avdraget kan du anlita en professionell städfirma till riktigt bra pris. Vill du ha ordentlig städning i Stockholm behöver timpriset inte bli högre än 170 kronor. Anbeldo.se är ett företag som erbjuder allt från enklare städning till rejäl grundrengöring. Du kan alltså anställa en städfirma som gör det vanliga – dammsugning, badrumsrengöring och grundrengöring av köket. Vill du ha bort smutsen på riktigt kan du även få hem en städfirma som torkar och dammar varenda dammpartikel. Du behöver inte anlita en städfirma varje vecka, men de gånger du känner att hemmet behöver en extra noggrann rengöring kan det vara behändigt. Att städfirman dessutom har med sin egen utrustning är såklart också ett stort plus.

Förenkla rengöring i hemmet

Att hålla rent och snyggt i hemmet innebär både noggrann rengöring då man tvättar, putsar och dammar, men även att själva ytan ska vara snygg. Det finns enkla knep på hur du enkelt håller hemmet rent och fräscht. Ett sätt är att köpa snygga förvaringsalternativ. Satsa på fina byråer, lådor och skåp där du enkelt och smidigt kan förvara saker som annars ligger och dräller på golvet. Har du barn är detta perfekt då du enkelt kan förvara alla överflödiga leksaker i förvaringsboxar. Sist men inte minst – håll rent efter dig under dagen. Plocka med dig saker som ligger och skräpar när du ändå ser dem. Diska direkt efter att du använt en tallrik istället för att disken samlas i en stor hög.