Inredningstrenderna inför 2019

Det är snart dags för ett nytt år och med det nya året kommer nya trender. Det är dags att ta pulsen på 2019 och se vad som döljer sig bakom nyåret.

Vi rekommenderar alltid att du främst ska inreda utefter ditt hems ålder och ditt eget tycke, det brukar bli det snyggaste. Men det är alltid kul att se vad som är nytt på inredningsmarknaden och hitta nya favoriter.

  • Sobra och matta färger – vi går ifrån det mer romantiska och stormönstrade till mer tillbakadragna färger som låter andra detaljer gränsa. Sobra färger i grönt, rosa och beige är populärast och färgerna ska vara matta.
  • Torkade blommor – när våren tittar fram kan du plocka in de första ängsblommorna och torka dem. Istället för snittblommor och grönska fortsätter den sobra linjen med torkade blommor som du inte behöver sköta eller vattna.
  • 70-talet fortsätter – vi har sett lite trender från 70-talet under både 2017 och 2018 men nu kulminerar det tillsammans med gyllene och bruna toner. Satsa på trä på trä, blanda rotting med furu och ek med björk. Det ser ut som att 70-talet kommer att styra det kommande året och vi kan se både det svulstiga som årtiondet bjöd på samt det nätta och tunna.