När du flyttar

Om du sålt din bostad och ska börja ditt nya liv i ett annat hem är det mycket saker att tänka på. Förutom att du ska packa ihop hela livet i ditt gamla hem, eventuellt renovera skador och hittar rätt köpare, ska även praktiska saker som flyttstädning göras. En flyttstädning är ett städprojekt som skiljer sig dramatiskt från en vanlig städning. Till skillnad från dammsugning och en snabb rengöring av badrummet ska man vid en flyttstädning dra fram spisar, kylskåp och tvättmaskiner för att tvätta bakom. Dessutom ska varje dammkorn bort, det vill säga från lister, dörrkarmar, eluttag och fönsterbrädor. Men detta är ändå bara en liten del i en flyttstädning.

Anlita någon

Genom att anlita en professionell städfirma slipper du tänka på den enorma flyttstädningen. Assista är en professionell städfirma som utför allt från hemstädning och fönsterputsning till flyttstädning, storstädning och mycket mer. Med sin 100 % nöjd kund-garanti är du garanterad ett skinande resultat. Tillsammans med Assista kommer du överens om vad du vill att firman ska göra. Alla städare på företaget har gått den utbildning som Assista kräver, dessutom bär städarna ID-kort och är väl införstådda med de strikta regler som företaget har. Om du vill använda Assista vid flera tillfällen strävar de efter att du ska få samma städare. Detta är bra både för dig och städaren eftersom vår personal kommer att lära känna ditt hem och om du har några särskilda rutiner som bör tas i beräkningen.

Några smarta tips

För att flytten ska gå så smidigt som möjligt är det bra att du förbereder med några smarta knep. Innan du packar ner allt i lådor, se till att du märker upp allt. På så sätt vet du exakt vilken låda som ska vart och du slipper kaoset i ditt nya hem. Passa även på att slänga eller ge bort sådant som du inte använder. Mitt i allt flyttkaos kan det vara lätt att glömma adressändringen. Se gärna till att göra den lite i förväg. Har du el- och telefonabonnemang behöver du meddela respektive leverantör om att du flyttar så att stängning eller flyttning av abonnemang kan genomföras.