Olika inredningsstilar

Alla är vi olika och gillar olika inredningsstilar, det som för många kan vara svårt att se som snyggt kan hos andra falla direkt på läppen. Låt aldrig någon annan säga att det du har hemma inte ser snyggt ut, har du valt detta så är det din stil och ingen annans. Däremot så kan man ta emot tips och råd om man känner sig osäker i vissa inredningsfrågor. Här kommer våra tips!

Marint

Gillar du havet och är en skärgårdsmänniska så kan den marina stilen passa dig. Du hittar mängder med snygga produkter och varumärken online som du kan förgylla ditt hem med. Det blåa och ljusa nyanserna gör ditt hem ombonat och trevligt.

Retro

Är den stilen som kommer igen om och om igen, det som var omodernt för tio år sedan kan förgylla någons hem idag då det blivit retro. Det kan vara en fördel att knalla runt på olika loppisar för att hitta bra retro fynd. Kanske möbler från barndomshemmet kommer väl till pass i er hem nu mer.

Mixa och matcha

Du kanske inte följer olika inredningsstilar utan gillar att mixa och matcha ihop från olika stilar. Det är ju framförallt ni som bor i bostaden som ska känna att ni trivs och om det blir ett mischmasch av flera stilar och ni trivs med det så är det ok. Det kan vara modernt som möter retro som möter marint, ni väljer hur ni vill ha det i ert hem.