Piffa till lägenhetens badrum

Vi är bra på att renovera och förnya i våra bostäder men ett rum vi kanske ofta glömmer men som ändå är hjärtat i hemmet är faktiskt toaletten. Vi spenderar mer tid på toaletten än vad vi tänker på. Det kan vara av alla möjliga olika anledningar som antingen vanliga toalettbesök, ett rofyllt bad eller för skönhetsbehandlingar.

Badrummet, mer än bara en toalett

Många använder även badrummet för att få en lugn stund från resten av familjen. Du kanske alltid undrat varför din pappa spenderar minst en timme på toaletten vid varje toalettbesök? Jo, det är för att han har tagit sin egna tid att läsa tidningen i lugn och ro utan allt stim. Av denna anledning är det viktigt att du har ett badrum du kan slappna av i.

Hur du inreder badrummet smart och snyggt

Tänk inte bara på hur saker och ting ser ut när du ska inreda ditt badrum utan det är bra om du lägger mycket vikt vid funktion också. Givetvis ska du köpa snygga badrumsartiklar men de bör ha ett syfte då badrummet vanligtvis inte har så mycket extra plats.

Det räcker om du köper ett snyggt duschdraperi som du matchar med en fin badrumsmatta i liknande stil. För att hitta billig inredning till badrummet bör du handla på nätet.