Skaffa bra saker till bostadsrättsföreningens lokaler

Du som lever eller arbetar i en bostadsrättsförening är säkert medveten om det underhåll som krävs för att upprätthålla trevliga lokaler. Allt från rutiner kring städning till renoveringar av diverse ytor är ofta på tapeten – speciellt om du sitter i styrelsen.

Skaffa bra saker till bostadsrättsföreningens lokaler och underhåll era trevliga ytor. Det behöver inte bli ett evighetsjobb att göra stor skillnad.

Ta tillvara på utrymme

När det gäller fastighetsskötsel brukar organisation vara A och O. Kanske handlar det om att skapa en fungerande och snygg återvinningscentral? Eller behöver källarförråden mer förvaringssystem? Se över hur behoven ser ut och hur ni kan ta tillvara på fastighetens utrymmen på bästa möjliga vis. Vanligtvis kan en stor förändring ske till följd av genomtänkta lösningar.

Planera arbetet

Ytterligare en viktig aspekt är att planera arbetet. Om ni bedriver kontorsverksamhet inom bostadsrättsföreningen, eller har passande ytor, kan en eller flera whiteboardtavlor passa. Därmed finns möjligheten att diskutera, planera och brainstorma fram många bra idéer.

Köp online för att hitta det alternativ som passar era ytor, exempelvis genom att anpassa mått och utförande. Whiteboardtavlor är ett miljövänligt och interaktivt planeringsverktyg som passar i de flesta sammanhang och även lokaler.